Фестиваль м’яса і вина у Sky Bar Manhattan

Фестиваль м’яса і вина у Sky Bar Manhattan

14.11.13 12:14 0 1140
15 листопада 2013 року стартує перший в місті Рівне Фестиваль м’яса і вина. Започаткований Sky Bar Manhattan він обіцяє стати постійним.

Шановні журналісти! Запрошуємо вас на прес-конференцію, котра відбудеться 14 листопада 2013 року о 12:00 у Sky Bar Manhattan (11 поверх, ліфтом на 10 підіймаєтеся, а потім сходами на 11).

Прес-конференція включатиме наступні блоки:
Дегустацію пропонованого Sky Bar Manhattan стейку з органічної яловичини
Дегустацію вина, котрим заклад пригощатиме гостей-відвідувачів
Спілкування з організаторами Фестивалю
По завершенню усім будуть надані фотозвіти та прес-релізи з детальною інформацією про Фестиваль м’яса і вина.

Фестиваль триватиме з 15 по 25 листопада. Унікальною пропозицією Sky Bar Manhattan стане можливість, протягом визначеного періоду, скуштувати стейк з органічної яловичини та насолодитися винним подарунком. Вино, котре пропонуватиме заклад, найбільше пасуватиме саме до пропонованого духмяного стейка - Corinto cabernet sauvignon (Chile).

Серед запланованих активностей Фестивалю також показові дегустації вина (16 листопада 2013 року), та феєричний світський раут, котрим заверишиться цьогорічне свято М’яса та вина. На світському рауті гостей чекатиме маса сюрпризів та ексклюзивних пожливостей отримати насолоду: дегустації вин, показові приготування страв від «пекельного» шеф-кухаря, музичні феєрії від Бориса Саволделлі (котрий, найбільше припав до душі усій рівненській публіці цього року на Art Jazz Cooperation) та унікальна дискотека від DJ Violin та Андрія Сачеви (поєднання електронної музики і класичної скрипки).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині триває ...
Наступна новина: Міжнародна наукова ...

КОМЕНТАРІ