Руслан Бадаєв: Спростування недостовірної інформації

Руслан Бадаєв: Спростування недостовірної інформації

14.11.13 12:17 0 1047
Протягом жовтня – листопада 2013 року ряд авторитетних українських ЗМІ, (зокрема видання «Українська правда») поширили інформацію щодо причетності кандидата в народні депутати по одномандатному виборчому округу №94 Руслана Бадаєва до чеченських злочинних угрупувань в Україні.
Автором цієї неправдивої інформації виступив кандидат від "Радикальної партії" на цьому ж окрузі Андрій Лозовий (конкурент Бадаєва), зокрема, в повідомленні Лозовий називав Бадаєва "Племінником легендарного Руслана Бадаєва, якого в 90-х зарізали в Одесі - саме того Бадаєва, який був довіреною особою Джохара Дудаєва в Україні". Інформація не містила жодних матеріалів, котрі б підтверджували наявність зв`язку між вищезгаданими людьми.
Повідомляємо: дана інформація не відповідає дійсності та є провокацією, котра завдала чималої моральної та іміджевої шкоди Руслану Бадаєву. Джохар Бадаєв є всього лиш однофамільцем Руслана Бадаєва. Жодні інші стосунки цих людей не поєднують. Відповідно, вимагаємо від А. Лозового публічного вибачення протягом 24-ох годин перед Р. Бадаєвим. В іншому разі – Руслан Бадаєв має намір подати в суд на захист честі, гідності й ділової репутації.
У свою чергу повідомляємо, що Лозовий неодноразово провокував Руслана Бадаєва на окрузі та постійно спекулює на темі чеченських ОЗУ в Україні, намагаючись в такий спосіб надурити виборців.

Прес-служба кандидата в народні депутати Руслана Бадаєва.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міжнародна наукова ...
Наступна новина: На Львівщині посилюються ...

КОМЕНТАРІ