В ДПІ у Франківському районі м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області зареєстровано майже 16 тисяч платників податків

В ДПІ у Франківському районі м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області зареєстровано майже 16 тисяч платників податків

14.11.13 15:21 0 987
Станом на 01.11.2013 року в ДПІ у Франківському районі м.Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області на податковому обліку перебуває 5614 юридичних та 10193 фізичних особи.
Кількість зареєстрованих платників податків постійно зростає. Так, за січень-жовтень 2013 року взято на облік нових 210 юридичних та 622 фізичні особи. Припинено державну реєстрацію за відповідний період 39 юридичним та 166 фізичним особам.
Наголошуємо, що неподання у строки та у випадках, передбачених Податковим кодексом України, заяв або документів для взяття на облік у відповідному органі Міндоходів, реєстрації змін місцезнаходження чи внесення інших змін до своїх облікових даних, неподання виправлених документів для взяття на облік чи внесення змін, подання з помилками чи у неповному обсязі, неподання відомостей стосовно осіб, відповідальних за ведення бухгалтерського обліку та/або складення податкової звітності, відповідно до вимог, встановлених Податковим кодексом України, тягнуть за собою накладення штрафу на самозайнятих осіб у розмірі 170 гривень, на юридичних осіб – 510 гривень.


Інформаційно-комунікаційний сектор
ДПІ у Франківському районі м. Львова
ГУ Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 14 ...
Наступна новина: На Ужгородщині пройшли ...

КОМЕНТАРІ