Збірна студентів Львівської політехніки – переможець II-го туру Кубку області з вільної боротьби

Збірна студентів Львівської політехніки – переможець II-го туру Кубку області з вільної боротьби

14.11.13 15:45 0 1181
В межах кубку Львівської області серед студентських команд вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації з вільної боротьби відбулася матчева зустріч кращих борців Національного університету “Львівська політехніка” та Львівського національного аграрного університету.

Борці Львівської політехніки здобули перемоги у вагових категоріях 55, 60, 66, 84 та 120 кг. Спортсмени Львівського національного аграрного університету перемогли своїх суперників у вагових категоріях 74 та 96 кг. Таким чином підсумком матчевої зустрічі став рахунок 5:2 на користь львівських політехніків.

Зазначимо, що Кубок Львівської області серед студентських команд вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації з вільної боротьби організовується Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. До участі у Кубку заявилися команди 4-х вищих навчальних закладів області.

Як зазначив начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, командний кубок з вільної боротьби серед студентів проводиться вперше. Його мета – пропаганда спорту, зокрема серед студентів, залучення студентів до занять вільною боротьбою, а також налагодження дружніх зв’язків між студентськими спортивними колективами Львівщини, які дуже часто не мають можливості вдосконалювати свою майстерність за межами свого навчального закладу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 13 листопада 2013 року ...
Наступна новина: За пропозицією Олега ...

КОМЕНТАРІ