У Східниці відбудеться творчий вечір із актрисою Адою Роговцевою

У Східниці відбудеться творчий вечір із актрисою Адою Роговцевою

14.11.13 15:46 0 982
У Східниці 16 листопада, в межах четвертого міжнародного кінофестивалю «Корона Карпат», відбудеться творчий вечір із актрисою Адою Роговцевою.
Знайомство вживу з легендою театру і кіно, народною артисткою України і Радянського Союзу, Героєм України Адою Роговцевою, котра цьогоріч запрошена на кінофестиваль "Корона Карпат, відбудеться у будинку «Просвіти", о 16 годині.
Під час заходу шанувальники творчості акторки матимуть можливість подивитися уривки з кінофільмів, послухати монологи з вистав у виконанні Ади Роговцевої, а також поспілкуватися та привітати актрису. Акторка спілкуватиметься з глядачами та читатиме свою поезію, а також вірші, Анни Ахматової, Ліни Костенко, Лесі Українки. І ті, хто прийде на творчий вечір, отримають моральне задоволення від спілкування з Адою Миколаївною. Творчий вечір всіма улюбленої народної актриси — це унікальна можливість доторкнутися до високого мистецтва, поезії, монологів, до сокровенних історій.
Ада Миколаїна прокоментувала, що творчий вечір матиме тематику "З тим кого люблю". На вечорі будуть розповіді про людей, про життя. Актриса каже, що провадячи такі творчі вечори не думає, що отримає від них, а в спілкуванні тільки одна проблема, що зумієш відати, бо зачасти відається мозок, серце.
Окрім того, творчі вечори із актрисою Адою Роговцевою пройдуть 15 листопада – у Трускавці та 17 листопада – у Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За пропозицією Олега ...
Наступна новина: У Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ