Вирішити проблеми на місцях

Вирішити проблеми на місцях

14.11.13 15:49 0 996
Заступник начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Конончук провів днями виїзний особистий прийом у Гусятинській об’єднаній ДПІ.
Прийшли поспілкуватися безпосередньо з високопосадовцем відомства головні бухгалтери приватного підприємства та селянсько-фермерського господарства району. Питання, порушені на прийомі, стосувалися особливостей оподаткування доходу, отриманого у майновій формі, та порядку нарахування і сплати збору за спеціальне використання води.
Олександр Володимирович надав усні роз’яснення відвідувачам.
Загалом з початку року посадові особи територіальних органів ГУ Міндоходів у Тернопільській області провели 138 особистих прийомів громадян, у тому числі 29 виїзних. «Для нас важливо допомогти платникам з’ясувати незрозумілі для них питання податкового чи митного законодавства, а також законодавства з єдиного соціального внеску», – підкреслив Олександр Конончук.
Нагадуємо, що записатись на прийом до посадових осіб Головного управління Міндоходів у Тернопільській області можна не пізніше ніж за п’ять робочих днів до календарної дати прийому, зателефонувавши за номером: (0352)43-46-33.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 19 листопада – останній ...
Наступна новина: Від діяльності ...

КОМЕНТАРІ