В Комунікативному центрі Уряду України відбулася всеукраїнська відеоконференція з актуальних питань розвитку фізичної культури та неолімпійських видів спорту

В Комунікативному центрі Уряду України відбулася всеукраїнська відеоконференція з актуальних питань розвитку фізичної культури та неолімпійських видів спорту

14.11.13 20:06 0 1235
14 листопада ц.р. відповідно з графіком проведення всеукраїнських відеоконференцій для роз’яснення та обговорення пріоритетів урядової політики, цілей і змісту соціально-економічних реформ у ІV кварталі п. р. за участі керівників центральних органів виконавчої влади відбулася тематична відеоконференція, присвячена актуальним питанням розвитку фізичної культури та неолімпійських видів спорту.
Відеоконференція розпочалася в Комунікативному центрі Уряду України, а на зв’язку у місцевих студіях в Одесі, Львові, Харкові, Дніпропетровську перебували керівники обласних структурних підрозділів галузі фізичної культури та спорту, обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств та відомств, представники спортивної громадськості.
Всього упродовж перших трьох кварталів 2013 року з метою роз’яснення та обговорення пріоритетів урядової політики, цілей і змісту соціально-економічних реформ відбулося 34 таких тематичних відеоконференцій за участю керівників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.
У своєму виступі начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода торкнувся злободенних питань функціонування фізкультурно-спортивного руху Львівщини, деталізував особливості розвитку неолімпійських видів спорту й долучився до дискусії щодо програмно-нормативних та організаційних засад розвитку таких видів спорту в Україні.
Загалом в розвитку неолімпійських видів спорту Львівщина віднесена до І групи розподілу серед структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту АР Крим, областей, Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій. У Львівській області функціонують 48 федерацій з неолімпійських видів спорту. Цими видами спорту займаються 20 454 особи (в т.ч. у ВНЗ 3 100 осіб, у ДЮСШ – 2 702, у спортивних клубах – 14 652 спортсмени). Зірками світової слави є уславлені львівські спортсмени – Василь Іванчук, Марія Музичук, Юрій Вовк (шахи), Володимир Андрейчук, Олексій Котвінський, Михайло Домінюк (гирьовий спорт), Дмитро Бабійчук (самбо), Голод Роман, Олена Овчіннікова, Катерина Тарновська (кікбоксінг), Ігор Іваницький (армспорт), Ігор Поринець (рукопашний бій) та ін.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У січні – жовтні 2013 року ...
Наступна новина: Плавчиха Дарина Зевіна ...

КОМЕНТАРІ