Плавчиха Дарина Зевіна завершила сріблом Кубок світу FINA

Плавчиха Дарина Зевіна завершила сріблом Кубок світу FINA

14.11.13 20:09 0 907
Пекін, 14 листопада 2013 року. Дарина Зевіна виборола срібну медаль на останньому у цьому сезоні, восьмому етапі Кубку світу FINA з плавання у Пекіні, повідомляє Федерація плавання України.

Вона фінішувала другою на 100 м на спині за 57.56. Першою закінчила дистанцію олімпійська призерка австралійка Емілі Сібом (57.22), третьою – світова рекордсменка угорка Катінка Хоссу (57.92).

Усього ж протягом восьми етапів міжнародного турніру Д.Зевіна завоювала 16 медалей: десять золотих, дві срібних та чотири бронзових.

«Дарина Зевіна дуже успішно стартувала на етапах Кубку світу. Вона – лідер збірної команди України з плавання за кількістю очок, - сказав головний тренер збірної команди України та голова тренерської ради Федерації плавання України Андрій Сердінов. – Спортсменка продовжить змагатися на чемпіонаті Європи на короткій у Данії, який є заключним змаганнями у цьому сезоні».

Довідка

Федерація плавання України (www.usf.org.ua) – всеукраїнська суспільна організація, яка створена з метою подальшого розвитку плавання в країні, сприянню безпеці знаходження людей на воді, формуванню здорового способу життя.

Федерація плавання України була створена у 1990 році. З 1992 року вона - повноцінний член Європейської та Міжнародної федерації плавання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Fitch підтвердив ...

КОМЕНТАРІ