Fitch підтвердив ПриватБанку національний рейтинг на рівні

Fitch підтвердив ПриватБанку національний рейтинг на рівні "А-" зі стабільним прогнозом

14.11.13 20:10 0 1053
Міжнародне рейтингове агентство Fitch підтвердило довгостроковий рейтинг ПриватБанку за національною шкалою на високому рівні "А-" (інвестиційний клас) зі стабільним прогнозом. Як говориться в повідомленні агентства, також Fitch підтвердило короткостроковий міжнародний рейтинг ПриватБанку на рівні "B".

Довгострокові міжнародні рейтинги ПриватБанку встановлені на рівні "В-", який відповідає суверенному рейтингу України і не може бути вище рівня кредитоспроможності країни. Прогноз рейтингу банку, згідно з методологією Fitch, також встановлено відповідно з "негативним" прогнозом суверенних рейтингів України. Зміна прогнозу по суверенному рейтингу на "Стабільний" на думку Fitch допоможе стабілізувати поточні рейтинги банку.

Як наголошується в повідомленні Fitch, підтвердження національного рейтингу ПриватБанку зі стабільним прогнозом свідчить про те, що кредитоспроможність банку не змінилася в результаті зниження суверенного рейтингу.

Нагадаємо, 8 листопада міжнародне рейтингове агентство Fitch знизило довгостроковий рейтинг України в іноземній і національній валюті до рівня "В" і змінило прогноз за рейтингами зі "стабільного" до "негативного".

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Плавчиха Дарина Зевіна ...
Наступна новина: «Свобода» пікетуватиме ...

КОМЕНТАРІ