«Свобода» пікетуватиме судове засідання по обвинуваченню Пилипишина

«Свобода» пікетуватиме судове засідання по обвинуваченню Пилипишина

14.11.13 20:11 0 914
15 листопада 2013 року о 14:00 активісти Всеукраїнського об'єднання "Свобода" пікетуватимуть Голосіївський районний суд Києва, де відбудеться засідання у справі колишнього голови Шевченківської райдержадміністрації Києва Віктора Пилипишина щодо розкрадання майна центрального району столиці. Свободівці вимагатимуть справедливого судочинства, незважаючи на можливе фінансове заохочення суддів та владний тиск на слідство.

Як відомо, Віктора Пилипишина звинувачують у незаконній передачі у власність приватній структурі житлового будинку за явно заниженою ціною. Друга кримінальна справа стосується рішення про передачу у власність тій же приватній структурі будівлі вечірньої школи – попри те, що відчужувати установи освіти закон забороняє.

Нагадаємо, що на попередньому судовому засіданні, яке мало відбутися 01.11.2013, суддя у справі про обвинувачення В.Пилипишина Н.Дроздова і керівник прес-служби столичної прокуратури Я.Соболевська одночасно повідомляли про різні причини перенесення судового засідання.

Відео:


1 листопада, коли мало відбутися засідання, ані прокурор, ані обвинувачуваний не з'явилися до суду. Помічник судді Дроздової повідомив, що засідання суду перенесено на невизначений термін, попри те, що керівник прес-служби столичної прокуратури Яна Соболевська повідомила, що прокурор не з’явився до суду через те, що засідання перенесено на 8 листопада.

Однак 8-го листопада судове засідання не відбулося, тоді керівник прес-служби столичної прокуратури Яна Соболевська повідомила засоби масової інформації, що їм з суду прийшов офіційний документ, де вже було вказано іншу дату розгляду справи – 15 листопада. Проте називати час розгляду судового засідання прес-служба прокуратури та її керівник відмовлялися.

Відео:


Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Fitch підтвердив ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ