В Івано-Франківську відбувся семінар з питань трансфертного ціноутворення

В Івано-Франківську відбувся семінар з питань трансфертного ціноутворення

14.11.13 20:13 0 862
Захід відбувся сьогодні в Івано-Франківську для платників Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей, під час якого платники дізналися про основні положення закону щодо трансфертного ціноутворення.

Цим заходом Міністерство доходів і зборів України розпочало серію семінарів, під час яких платники податків та працівники органів доходів і зборів обговорюватимуть механізми податкового контролю за трансфертним ціноутворенням, операції, що підлягатимуть контролю, методи визначення ціни у контрольованих операціях тощо. На думку міндоходівців, такі роз’яснення дозволять платникам уникнути двозначного тлумачення окремих норм закону.

Детальніше з графіком проведення семінарів можна ознайомитися за посиланням: графік проведення семінару.

Нагадаємо, Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо трансфертного ціноутворення» від 4 липня 2013 року №408 набув чинності з 1 вересня 2013 року. Головною метою закону є побудова дієвої системи державного регулювання трансфертного ціноутворення в Україні, що надасть змогу захистити податкову базу та уникнути при цьому підстав для подвійного оподаткування та невизначеностей, які можуть перешкоджати прямим іноземним інвестиціям та розвитку зовнішньої торгівлі.



Прес-служба ГУ Міндоходів в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Свобода» пікетуватиме ...
Наступна новина: Майже 50 відс. звернень ...

КОМЕНТАРІ