Правоохоронці Буковини покращили взаємодію з соціальними працівниками області

Правоохоронці Буковини покращили взаємодію з соціальними працівниками області

15.11.13 08:04 0 872
Лише співпраця міліції та фахівців із соціальної роботи може дати позитивні результати у профілактиці чи розкритті правопорушень у «проблемних сім’ях».

Під час зустрічі з директорами та працівниками центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міста Чернівців та області, представники сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернівецькій області надали соцпрацівникам методичні рекомендації, як діяти при вчиненні адміністративних та кримінальних правопорушень у підоблікових родинах.

«Така співпраця необхідна нам для того, аби в повній мірі виконувати покладені на нас обов’язки, - зазначив директор Чернівецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олесь Матвєєв, - адже досить часто трапляються випадки, коли соціального працівника у житло підоблікової родини просто не пускають. І лише завдяки втручанню правоохоронців ми можемо поспілкуватися з членами «проблемної» родини.

А міліціонери нагадують, якщо у спілкуванні з підобліковцями виникають проблеми, необхідно одразу ж звертатися до працівників правоохоронних органів, зателефонувавши на спецлінію «102» чи зв’язатися безпосередньо з дільничним інспектором міліції.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ