У Волинській області напередодні професійного свята в обласному центрі привітали працівників радіо, телебачення та зв’язку

У Волинській області напередодні професійного свята в обласному центрі привітали працівників радіо, телебачення та зв’язку

15.11.13 11:02 0 799
16 листопада – День працівників радіо, телебачення і зв’язку. Саме цього дня у 1924 році, у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Перший телерадіоцентр запрацював 1951-го у Києві на Хрещатику. Відповідно ж до Указу Президента професійне свято відзначається з 1994-го року.

напередодні Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку, в обласному центрі відбулися урочистості. Спеціалістів галузі вітали голова облдержадміністрації Борис Клімчук, голова обласної ради Володимир Войтович та перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

«Ваша робота є дуже важливою, бо мобілізує, спонукає до самовдосконалення та критичного погляду на справи», - підкреслив Борис Клімчук у своєму вітальному слові. «Однак, і відповідальність на вас не мала. Інформаційний продукт радіо і телебачення – це слово, яке, якщо сказав, то вже не повернеш. Я не розділяю окремо радійників, телевізійників, зв’язківців, - це для мене люди, які своєю працею формують громадянське суспільство», - акцентував голова облдержадміністрації.

«Я бажаю вам більше добрих новин про добрі справи. Насправді таких чимало робиться в нашому краї», - наголосив Борис Клімчук.

З нагоди професійного свята, за успіхи у професійній діяльності, вагомий внесок у розвиток інформаційного простору області, підвищення якості обслуговування споживачів засобами зв’язку голова облдержадміністрації вручив низку почесних відзнак.

Окрім того, Борис Клімчук спільно з Володимиром Войтовичем та Святославом Кравчуком нагородили переможців II етапу обласного журналістського конкурсу „Любіть Україну” серед електронних засобів масової інформації.

Довідково:

З нагоди професійного свята – Дня працівників радіо, телебачення і зв’язку грамотами облдержадміністрації нагороджено: Світлану Долінчук, начальника відділення поштового зв’язку с.Видраниця, Ігоря Коваленка, головного інженера апаратно-студійного комплексу ВОДТРК, Ігоря Матвійчука, начальника технічного відділу Волинської філії ПАТ «Укртелеком», Тамару Мельниченко, редактора Маневицької районної редакції проводового радіомовлення, Галину Пельц, оператора відділення поштового зв’язку смт Локачі, Григорія Поліщука, керівника Горохівської районної редакції проводового мовлення, Марію Шурму, листоношу відділення поштового зв’язку Забороль, Руслана Ярмолюка, начальника цеху № 2 Волинської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.

Подяку голови облдержадміністрації оголошено: Олегу Гаврищуку, телеоператорові 1 категорії ТВО «Служба інформації» ВОДТРК, Ігорю Міхалюку, електромонтерові лінійних споруд електрозв’язку та проводового мовлення ПАТ «Укртелеком», Сергію Сищуку, електромонтерові станційного устаткування радіорелейних ліній зв’язку проміжної радіорелейної станції Цумань Волинської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення та Світлані Шаховій, фінансовому директорові товариства з обмеженою відповідальністю «Телемережі України».

Окрім того, за досягнуті успіхи у навчанні, активну громадську діяльність оголошено подяку голови обласної державної адміністрації студентам Інституту філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Тетяні Денисюк, Анастасії Передрій, Юрію Горбачу та Мар’яні Печенюк

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі орудують ...
Наступна новина: У Львові пройде засідання ...

КОМЕНТАРІ