В Луцьку політика якості – на контролі у міській раді

В Луцьку політика якості – на контролі у міській раді

15.11.13 13:29 0 917
14 листопада, відзначають Всесвітній день якості. Це свято було створене за ініціативи Європейської організації якості, а незабаром ідея була підтримана і Організацією Об'єднаних Націй.

Зараз у міській раді триває місячник якості. Проводиться він з метою підвищення ефективності діяльності виконавчих органів міської ради та надання якісних адміністративних послуг. Тож під головуванням заступника міського голови, керуючого справами виконкому, уповноваженого з питань якості Юрія Вербича відбулась нарада внутрішніх аудиторів. На початку він привітав усіх зі святом та зауважив, що такі наради необхідні для того, аби обговорити виконання поставлених завдань, проблемні моменти, проаналізувати та знайти шляхи вирішення.

Начальник організаційного відділу Олена Барська висловила вдячність внутрішнім аудиторам за здійснену роботу, а Юрію Вербичу - за вмілу організацію цієї роботи. Адже, за її словами, Луцька міська рада на високому рівні здійснює систему управління якістю, а її напрацювання згадуються у методичному посібнику «Система управління якістю як інструмент вдосконалення діяльності органу місцевого самоврядування».

Юрій Вербич доповнив, що міська рада постійно працює над вдосконаленням роботи у цьому напрямку. «Прикладом цього є функціонування Центру надання адміністративних послуг у м. Луцьку», - зауважив він.

Олена Барська розповіла про вже здійснену роботу у 2013 році. «Функціонування системи управління якістю у виконавчих органах міської ради здійснюється на основі рішень виконавчого комітету міської ради, розпоряджень міського голови, Регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради, Інструкції з діловодства, Книги якості, Політики якості, а також процедур та інструкцій системи управління якістю. Працюємо на основі міжнародного стандарту ISO 9001», - поінформувала вона. «Працівники брали участь у внутрішньому аудиті Тернопільської міської ради, засіданнях, клубах якості, семінарах, організованих міжнародними організаціями. Вже проведено 69 внутрішніх аудитів», - зауважила начальник організаційного відділу й відзначала роботу найкращих.

Під час наради її учасники обговорили напрацювання, окреслили подальші напрямки роботи, поділились пропозиціями щодо вдосконалення роботи. Олена Барська наголосила всім на основних принципах аудитора та рекомендаціях щодо здійснення аудиту.

Опісля заступник міського голови, керуючий справами виконкому, уповноважений з питань якості Юрій Вербич вручив присутнім свідоцтво внутрішнього аудитора. Він побажав подальшого вдосконалення та продуктивної роботи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Зброя та ...
Наступна новина: Закарпаття: міліція ...

КОМЕНТАРІ