В Луцьку святослав Кравчук привітав працівників сільського господарства з професійним святом

В Луцьку святослав Кравчук привітав працівників сільського господарства з професійним святом

15.11.13 17:47 0 807
У Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбулися урочисті збори та концерт, присвячені Дню працівника сільського господарства.

Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк виступив з доповіддю про розвиток та досягнення галузі агропромислового комплексу Волині.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова облдержадміністрації Борис Клімчук, голова обласної ради Володимир Войтович та перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Звертаючись до працівників села, Святослав Кравчук подякував їм від себе особисто, від імені міського голови Миколи Романюка за працю, побажав здоров’я, сімейного благополуччя, вдячності від людей. «Дякую за те, що ви даєте можливість жителям Луцька отримувати якісну продукцію. Ми, як органи місцевого самоврядування, намагаємося створити умови фермерським господарствам краю реалізовувати свою продукцію у Луцьку. Ваша праця дуже важка, адже, не зважаючи на вихідні та свята, щодень виходите на роботу. Хай Бог буде благословенним до вас, ваших родин і щиро дякую за роботу», – наголосив він.

Потому Святослав Кравчук вручив Подяки міського голови за високі трудові досягнення, значний особистий внесок у розвиток сільського господарства, активну участь у ярмаркових заходах з продажу сільськогосподарської продукції в місті Луцьку, а також з нагоди професійного свята - Дня працівників сільського господарства власникам особистого селянського господарства Юрію Білинцю, Зінаїді Щегельській, Павлу Могильоничу, Софії Хінцінській, Оксані Тур.

Також на Театральному майдані відбувався сільськогосподарський ярмарок, присвячений Дню працівника сільського господарства. Участь у ньому взяли місцеві товаровиробники, фермерські та одноосібні селянські господарства, підприємства споживчої кооперації нашої області.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ