Сьогодні у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки садили дерева

Сьогодні у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки садили дерева

15.11.13 17:12 0 874
У рамках загальноміської акції „Чисті двір, вулиця, місто – чиста Україна”, що триває в м.Луцьку з 25 жовтня до 25 листопада цього року, з метою покращення якості довкілля в місті Луцьку, проведення заходів з озеленення, посадки дерев, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання парків і пляжів, громадських місць відпочинку, з ініціативи відділу екології міської ради вже відбулося ряд природоохоронних заходів, зокрема толоки з санітарного впорядкування зелених зон, посадка зелених насаджень в ДНЗ №33.

такий захід з підсадки молодих насаджень на місці знесених аварійних, сухостійних насаджень відбувався в центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки.

Дерева садили студенти педагогічного коледжу, Волинського обласного ліцею з посиленою фізичною підготовкою, працівники комунальних підприємств „Парки та сквери м.Луцька”, ЛСКАП „Луцькспецкомунтранс”, КП „Луцький зоопарк”, МВ УМВС України у Волинській області , обласне управління екології та природних ресурсів, депутат міської ради Сергій Сівак. Загалом було висаджено понад 400 шт. саджанців липи, ясена, клена.

Відділ екології закликає усіх небайдужих лучан долучитись до природоохоронних заходів з покращення довкілля рідного міста та берегти новостворені насадження, яким зеленіти та прикрашати наше місто десятки років.

Відділ екології

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бразильський захисник ...
Наступна новина: Олег Сало відвідав Музей ...

КОМЕНТАРІ