Прокуратура Волині з'ясовує обставини смерті затриманого працівниками міліції чоловіка

Прокуратура Волині з'ясовує обставини смерті затриманого працівниками міліції чоловіка

15.11.13 14:43 0 833
Зранку 13 листопада 2013 року у прокуратуру Волинської області надійшло повідомлення про те, що по дорозі у лікарню помер 20-річний мешканець смт. Турійськ, який доставлявся у лікувальний заклад працівниками Турійського райвідділу УМВС України у Волинській області.

На місце події одразу виїхав начальник управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області Тарас Безрукий, процесуальний керівник та слідчі слідчого відділу прокуратури області.

Працівниками прокуратури було організовано та проведено усі необхідні першочергові слідчі дії. Зокрема вже завершено комісійний огляд та розтин тіла у присутності працівників прокуратури. Допитуються можливі очевидці та свідки події. Призначено ряд судових експертиз.

Як з'ясувалося, молодий чоловік у стані алкогольного сп’яніння рухався на автомобілі з Ковеля у напрямку Турійська і не зупинився на вимогу працівників взводу супроводу УДАІ УМВС України у Волинській області.

На великій швидкості він продовжив рух. Два екіпажі ДАІ переслідували його до місця проживання у Турійську. Там він покинув транспортний засіб, який попередньо пошкодив по дорозі, і намагався втікати пішки. Правоохоронці його наздогнали і затримали.

Невдовзі на виклик працівників ДАІ приїхала слідчо-оперативна група Турійського РВУ МВС України у Волинській області. Посадивши чоловіка у свій службовий автомобіль, правоохоронці повезли його у райвідділ, але по дорозі йому стало зле. Тому чоловік був невідкладно доставлений у Турійську центральну районну лікарню, де було констатовано його смерть.

Всебічність, об’єктивність та неупередженість розслідування забезпечена шляхом повного обмеження доступу працівників органів внутрішніх справ до матеріалів та ходу розслідування. Повпливати якось на хід розслідування, на картину, яка буде встановлена

нема можливості ні в кого. Усе перебуває під контролем прокуратури області, яка і з'ясує обставини смерті затриманого правоохоронцями чоловіка.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суддя Романюк і міський ...
Наступна новина: За фактом ДТП з участю ...

КОМЕНТАРІ