В Закарпатській області потерпіла власниця складу оголосила подяку перечинським міліціонерам

В Закарпатській області потерпіла власниця складу оголосила подяку перечинським міліціонерам

15.11.13 09:14 0 754
Правоохоронці оперативно розшукали злодіїв, що обікрали склад продуктів харчування, забравши товарно-матеріальних цінностей на суму близько 500 гривень.

У своєму дворогосподарстві жителька одного з сіл на Перечинщині облаштувала складське приміщення, де зберігала різноманітні товарно-матеріальні цінності. Того ранку жінка виявила, що двері складу відчинені, а з приміщення зникли пиво, олія, пральний порошок...

- Потерпіла одразу звернулася в міліцію. Дану подію було зареєстровано в єдиному реєстрі досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Викрадення чужого майна з проникненням), - каже начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей. Завдячуючи професійним діям оперативників, за короткий час злодюжок вдалося розшукати.

Ними виявилися дві жительки цього ж села, любительки спиртного, які вирішили таким чином роздобути грошей. Вночі вони зламали навісний замок та проникли у склад односільчанки, добре знаючи, що там є чим поживитися. Однак злодійки не розрахували власних сил і не змогли донести крадене до сховку - заважкими для них виявилися блоки з пивом, пляшки з олією... Тому дорогою додому викрадений товар вони залишали у рівчаках, а те, що вдалося дотягти, заховали у кущах неподалік хати. Тепер за вчинене горе-крадійки будуть відповідати перед Законом.

Мирослава Пекар,

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україну обрано членом ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ