В Закарпатській області виноградівські дільничні здійснюють прийоми громадян

В Закарпатській області виноградівські дільничні здійснюють прийоми громадян

15.11.13 09:48 0 739
Згідно затвердженого графіка виноградівські дільничні інспектори міліції, кожен на своїй території обслуговування, здійснюють прийоми громадян.

Не секрет, що перший, до кого звертаються зі скаргами люди, - це дільничний інспектор міліції. Саме від його дій, в першу чергу, залежить підтримка громадського порядку.

Проведення прийомів громадян відіграє велику роль у налагоджені тісної співпраці громадськості з правоохоронними органами. Так, нещодавно дільничний інспектор лейтенант міліції Євгеній Чонтош провів зустріч з мешканцями м. Виноградів.

Дільничний ретельно вивчає всі питання, з якими до нього звертаються мешканці. В першу чергу, жителів міста цікавить безпека на вулиці, сварки з сусідами, непорозуміння в сім’ї тощо, є й більш серйозні питання. Були і звернення, пов'язані з питаннями порушення громадського порядку, куріння в громадських місцях та інші.

- Кожен наш дільничний знає кількість населення, що проживає на його території, проблемні сім’ї та в загальному проблемні місця у мікрорайонах - говорить Янош Дорчинець, начальник Виноградівського РВ УМВС. – Наразі кожен заклад нашого міста поінформований про свого дільничного міліціонера. Позитивним є те, що місцеві мешканці мають можливість особисто повідомити правоохоронця про скоєні правопорушення, про нагальні проблеми, які їх турбують тощо. Ми намагаємося покращити якість надання послуг населенню, хочемо максимально допомогти людям і тим самим зміцнити довіру до міліції.

Оксана Кобзаренко,

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ