У Середньому на Ужгородщині відкрито дільничний пункт міліції

У Середньому на Ужгородщині відкрито дільничний пункт міліції

15.11.13 12:23 0 742
Під час нещодавньої зустрічі начальника Ужгородського райвідділу міліції підполковника Романа Стефанишина з сільським головою смт.Середнє Ужгородського району Емеріхом Крицьким було досягнуто домовленості про відкриття в селищі дільничного пункту міліції. І ось він уже діє.

У четвер, 14 листопада, дільничний пункт міліції в смт.Середнє було відкрито. Розташований він у сільському Будинку культури й обслуговуватиме всі населені пункти Середнянського куща, який очолює старший дільничний інспектор старший лейтенант міліції Іван Палюх.

У відкритті пункту ДІМ взяли участь голова Ужгородської райдержадміністрації Віктор Ледида, начальник Ужгородського райвідділу міліції Роман Стефанишин, сільський голова Середнього Емеріх Крицький та інші гості.

На переконання очільника Ужгородської районної міліції підполковника Стефанишина, відкриття пункту ДІМ у Середньому позитивно вплине на криміногенну ситуацію в самому селищі та довколишніх населених пунктах, наблизить міліцію до громадян. Адже тепер в разі необхідності люди матимуть змогу звернутися за допомогою до міліції на місці, а не їхати в Ужгород чи телефонувати на 102. Також дільничні здійснюватимуть регулярні прийоми громадян та надаватимуть їм правову допомогу у проблемних питаннях, які виникатимуть.

Роман Стефанишин також висловлює вдячність за порозуміння й підтримку керівництву Ужгородщини та Середнього.

Іван Лешко

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ