В Івано-Франківській області рятувальники провели "Уроки безпеки" для дітей

В Івано-Франківській області рятувальники провели "Уроки безпеки" для дітей

15.11.13 10:59 0 763
13 листопада працівники Управління ДСНС в області провели «Уроки безпеки» для дошкільнят та учнів Івано-Франківська. Основним завданням таких зустрічей є розширення у дітей знань з основ безпеки життєдіяльності - про різні надзвичайні ситуації та правила поведінки під час їх виникнення, про безпеку у повсякденному житті та ведення здорового способу життя.

Фахівці рятувальної справи побували у гостях в учнів Івано-Франківської загальноосвітньої школи №3. Перш за все, працівник Управління ДСНС в області розповів школярам про випадки пожеж та надзвичайних ситуацій, що сталися на Прикарпатті, а також пригадав їм елементарні правила безпечної поведінки в побуті та під час відпочинку. Рятувальник продемонстрував учням, як правильно користуватися вогнегасником у випадку виникнення пожежі. Школярі також переглянули фільм про діяльність рятувальної служби Івано-Франківщини.

А от для вихованців дошкільного навчального закладу №15 «Гуцулочка», що в Івано-Франківську, зустріч з рятувальниками розпочалася незвичайним сюрпризом – на подвір’ї садочка дітей чекав справжній пожежний автомобіль. Вогнеборці розповіли дошкільнятам про функції пожежної машини та її оснащення. Діти мали гарну нагоду приміряти каски, потримати пожежні стволи та рукави, посидіти у пожежній машині та відчути себе справжніми рятувальниками. А найбільш сміливі – навіть, спробували погасити умовну пожежу. Також дошкільнята поспілкувалися і з працівниками рятувально-водолазної служби області та оглянули їхнє рятувальне обладнання.

Діти хотіли знати все про спорядження та роботу рятувальників, вони були дуже раді гостям, тим паче таким, які розповіли про надзвичайно цікаві, потрібні та корисні речі.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За пропозицією Олега ...
Наступна новина: У Тернополі орудують ...

КОМЕНТАРІ