За фактом ДТП з участю автомобіля ДСО у Львові триває перевірка

За фактом ДТП з участю автомобіля ДСО у Львові триває перевірка

15.11.13 14:48 0 805
У Львові 13 листопада 2013 року працівники наряду спеціальної роти груп затримання Управління Державної служби охорони при ГУМВС України у Львівській області, які перебували на службі в форменому одязі з табельною вогнепальною зброєю, слідували на службовому автомобілі «Деу Ланос» за сигналом «Тривога», що надійшов із квартири по вулиці Перемиській.

О 12.45 згаданий службовий автомобіль, з відповідними логотипами Державної служби охорони на бокових поверхнях, намагаючись якнайшвидше прибути на місце надзвичайної події, на перехресті вулиць Гвардійської та Вітовського виїхав на зустрічну смугу. При перетині згаданого перехрестя відбулося зіткнення службового автомобіля ДСО з автомобілем «Інфініті ЕХ-35» під керуванням львів’янина, 1979 року народження.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди транспортні засоби зазнали технічних пошкоджень. Один із міліціонерів охорони та пасажирка автомобіля «Інфініті ЕХ-35» отримали тілесні ушкодження й наразі доставлені в Центральну міську лікарню №8 м. Львова для надання медичної допомоги.

На місце події виїжджали представники УДСО при ГУМВС України у Львівській області, співробітники Державтоінспекції ГУМВС України у Львівській області та прокуратури міста Львова.

Наразі триває перевірка обставин ДТП.

Прес-служба Департаменту

Державної служби охорони при МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ