У Львівській області у "Листі міліціонеру" школяр попросив встановити біля школи дорожні знаки

У Львівській області у "Листі міліціонеру" школяр попросив встановити біля школи дорожні знаки

15.11.13 08:08 0 810
До львівських правоохоронців, в рамках акції для дітей «Лист міліціонеру», надійшов лист від учня 4-го класу загальноосвітньої школи села Чаниж Буського району в якому хлопчик просив встановити біля школи дорожні знаки, які дозволять безпечно переходити дорогу.

Як розповів виконуючий обов’язки начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України у Львівській області Назар Кобилецький, лист школяра з Буського району, який надійшов до правоохоронців, відразу привернув увагу тим, що хлопчик торкнувся важливого питання – безпеки дітей на дорозі. В листі школяр відмітив, що біля його сільської школи немає жодного дорожнього знаку, який дозволяє дітям безпечно переходити дорогу і просив міліціонерів «встановити якийсь знак».

Працівники міліції, вивчивши ситуацію, звернулися до відповідних служб і невдовзі біля школи села Чаниж встановили дорожні знаки «Пішохідний перехід».

«Ми вивчали у школі, що біля кожної школи повинні бути знаки «Увага! Діти - на дорозі!» та інші, які дають змогу нам безпечно переходити дорогу. Почувши про акцію «Лист міліціонеру», я вирішив написати міліціонерам лист, щоб такі знаки встановили і біля нашої школи, адже їх не було!», - розповів Ростислав.

Правоохоронці відмітили ініціативу школяра, який залишився небайдужим і зробив корисну і добру справу для всіх учнів своєї школи. Автора листа нагородили спеціальним подарунком – йому вручили дитячу залізницю та солодощі.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: У Луцьку вітали працівників ...

КОМЕНТАРІ