Львівщина: введення нових виробничих потужностей на сімейні молочні фермі «Шишаки»

Львівщина: введення нових виробничих потужностей на сімейні молочні фермі «Шишаки»

15.11.13 12:40 0 1053
На Львівщині запроваджено позитивний досвід успішної реалізації міжнародних аграрних проектів та їх співпраці з державними установами.

В рамках реалізації міжнародних проектів через Львівську аграрну дорадчу службу – канадського «Підвищення конкурентоздатності молочного сектору України» та датського Агро-Львів 14 жовтня 2013 року на сімейні фермі «Шишаки» у селі Березець Городоцького району введено в дію доїльний зал для 8-ми корів. У заході взяли участь директор департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації та директор Львівської аграрної дорадчої служби.

Сімейна молочна ферма «Шишаки», засновниками якої є родина Шишаків, створена у 2011 році на базі реконструйованого тваринницького приміщення. На даний час утримується 29 голів корів та 17 голів молодняка ВРХ. Щоденне виробництво молока складає 220-250 літрів. Колектив сімейної ферми користується послугами з виробництва кормів кооперативного об’єднання «Рівноправність».

Розвиток сімейної ферми вбачається у збільшенні поголів’я корів до 35 голів та щорічному виробництві до 200 тонн молока з високими якісними параметрами.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У жовтні на Львівщині ...
Наступна новина: Податкові рейси ...

КОМЕНТАРІ