Михайло Блавацький: "На Львівщині призначають посадовців, причетних до корупційних скандалів"

Михайло Блавацький: "На Львівщині призначають посадовців, причетних до корупційних скандалів"

15.11.13 13:43 0 789
Голів Львівської облдержадміністрації змінюють що кілька місяців, а на Львівщині залишаються на керівних посадах сумнівні кадри, яких вони протягують. Про це 14 листопада 2013 року заявив народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Блавацький, коментуючи нещодавнє призначення на посаду керівника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області Андрія Івасіва.

Як зазначив Михайло Блавацький, за цим посадовцем тягнеться цілий шлейф звинувачень у зловживаннях. "Мабуть, на Львівщині пам'ятають, як кілька років тому в Пустомитівському Держкомземі згоріли всі документи. Тоді там керував Андрій Івасів. Його звільняли з посади, але він поновлювався на роботі за рішенням суду. Тоді комісія обласного управління Держкомзему виявила багато порушень, зокрема при відведенні земельних ділянок і в інспекційній роботі. Документи було передано до Києва на звільнення, але він постійно переховувався, оформлюючи лікарняний та ще й отримуючи гроші. На деякий час він зник зі Львівщини, працював в іншій галузі, а от тепер – ще за поданням голови Львівської ОДА Шемчука, отримав призначення на посаду. Ймовірно, тут не обійшлося без корупційних чинників", – зазначив народний депутат.

Народний депутат закликав депутатів Львівської обласної ради контролювати за кадровими призначеннями на Львівщині та належно реагувати на призначення посадовців, які заплямували себе незаконною діяльністю на минулих посадах.

"Я особисто скерую депутатське звернення до правоохоронних органів, щоби отримати інформацію про те, які звинувачення висували цьому посадовцю та чи зняли їх", – наголосив Михайло Блавацький.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Джазовий фестиваль «Jazz ...

КОМЕНТАРІ