Суддя Романюк і міський голова Львова Садовий наплювали на волю громади – двоставковий тариф і далі діє

Суддя Романюк і міський голова Львова Садовий наплювали на волю громади – двоставковий тариф і далі діє

15.11.13 14:26 0 781
Галицький районний суд Львова під головуванням судді Віктора Романюка скасував ухвалу Львівської міської ради "Про скасування двоставкового тарифу на теплопостачання у м. Львові". Про це 14 листопада 2013 року повідомив голова постійної комісії депутатської діяльності та законності Львівської міської ради, представник громади у судовому засіданні свободівець Любомир Мельничук.

За словами депутата, суд відмовився заслухати експертів-економістів, які спростовували тарифні розрахунки чиновників Садового. "Депутат Львівської обласної ради, кандидат економічних наук свободівець Йосиф Ситник аргументовано довів, що розрахунки зростання вартості опалення за одноставковим тарифом, які продукували псевдофахівці теплогенерувальних компаній – маячня та звичайна маніпуляція цифрами. Однак суд чомусь відмовився навіть надати слово Йосифу Ситнику. Складається враження, що рішення було підготовлено заздалегідь. Скасувавши ухвалу про перехід на одноставковий тариф, суддя Романюк фактично виконав волю Садового, зневаживши думку громади", – зазначив Любомир Мельничук.

Свободівець наголосив, що це рішення є незаконним. Томі він спільно з представниками низки громадських організацій готує апеляційну скаргу на рішення судді Романюка.

Нагадаємо, що сесія Львівської міської ради зверталася до Вищої ради юстиції та Вищої кваліфікаційної комісії суддів щодо притягнення до відповідальності судді В.Романюка за порушення присяги та ухвалення завідомо незаконних рішень.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Прокуратура Волині з'ясовує ...

КОМЕНТАРІ