Чернігів: Обласну організацію Спілки жінок України привітали з 20-річчям

Чернігів: Обласну організацію Спілки жінок України привітали з 20-річчям

15.11.13 15:57 0 728
12 листопада Чернігівська обласна організація Спілки жінок України святкувала 20-річчя своєї діяльності. Як наголосила голова організації Ірина Дорожкіна, на в кожному місті і районі Чернігівщини діють осередки Спілки жінок. Щорічний обласний конкурс «Жінка року», традиційний популярний ярмарок «Що може жінка?», згуртування Ліги ділових і професійних жінок, проекти інформаційно-просвітницького характеру, спрямовані на підтримку інституту сім’ї, посилення ролі жінки в суспільстві, розвиток її особистості, заохочення до підприємницьких ініціатив і творчості – усе це та багато іншого зробили організацію авторитетною та впливовою.

Слова вдячності на адресу жіночої громадської організації та її незмінної очільниці Ірини Дорожкіної висловили в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Юрій Музика, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, заступник Чернігівського міського голови - керуючий справами виконкому Станіслав Віхров.

«Активність вашої жіночої організації якісно впливає на громадсько-суспільні процеси, які відбуваються в нашій області. Керівництво нашої держави приділяє розвитку громадянського суспільства особливу увагу. Як зазначає Президент України Віктор Янукович, конструктивна владно-суспільна взаємодія має стати невід’ємним складником усієї системи відносин в українському суспільстві та, відповідно, пронизувати усі сфери життєдіяльності – соціальну, політичну, економічну, культурно-освітню, екологічну», - підкреслив Юрій Музика, звертаючись до присутніх.

Виступаючі відзначили, що без Спілки жінок важко уявити суспільно-політичне, ділове та культурне життя Чернігівщини. Тісно співпрацюючи з відповідними державними інституціями, організація сприяє забезпеченню соціального захисту жінок і сімей, утвердженню в суспільстві рівних прав і обов’язків жінок і чоловіків, розвитку ділової ініціативи.

Найактивнішим представницям організації вручено відзнаки облдержадміністрації, обласної та міської рад.

Цього ж дня відбулася VІ звітно-виборна конференція за участю делегатів районних та міських осередків Спілки жінок. Завершилися урочистості святковим концертом.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ