В Житомирській області заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери не буде

В Житомирській області заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери не буде

15.11.13 13:38 0 909
Під час підготовки до чергової, сімнадцятої, сесії обласної ради, 14 листопада відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності.

На обговоренні питань були присутні голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, їх заступники та депутати.

Члени комісії обговорили низку важливих питань, які винесені на наступну сесію обласної ради, а їх у списку – більше шістдесяти.

За словами директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ганни Ємченко, цього разу на позачергові вибори для Житомирської області держава виділила 304,3 тисяч гривень.

«Як відомо, ця субвенція була виділена з державного бюджету на проведення позачергових виборів сільських голів, які відбудуться у п’яти районах нашої області, – сказала Ганна Григорівна. – Зазначу, що сума розписана для кожного району окремо. Також держава нам надала додатково 63 млн. грн. на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери. Це не субвенція, а додаткова дотація».

Голова облдержадміністрації Сергій Рижук наголосив на тому, що Будинок культури у Радомишлі потребує капітального ремонту.

«У приміщенні провалюється підлога, – сказав Сергій Миколайович. – Ми вже відремонтували музичну школу, тепер на черзі будинок культури. Гроші я попрошу у профільного міністерства».

Під час засідання постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності очільник області зауважив про необхідність будівництва в області масложирового комбінату.

«На нашій поліській землі вирощуються тонни сої, кукурудзи, соняшника, то чому ми маємо на Вінницю, Донецьк давати сировину, адже нам і самим потрібно годувати та забезпечувати робочими місцями людей», – резюмував голова обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: міліція ...
Наступна новина: Михайло Блавацький: ...

КОМЕНТАРІ