Рівненщина: рятувальники прийняли участь в урочистому заході «Козацький збір» в підшефному закладі

Рівненщина: рятувальники прийняли участь в урочистому заході «Козацький збір» в підшефному закладі

15.11.13 08:02 0 796
14 листопада адміністрація Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи для слабозорих дітей Рівненської обласної ради запросила своїх шефів-рятувальників Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій прийняти участь в урочистому заході «Козацький збір». Після урочистого відкриття вихованці школи, учні 5-6 класів у присутності директора Євгенії Фалко, рятувальників, вчителів і товаришів прийняли присягу юного козака.

Після того новоспечених козаків та козачок привітала з почесним званням директор школи-інтернат Фалко Євгенія Василівна, а вручити посвідчення козачатам було надано рятувальникам.

Після урочистої частини, на спортивному майданчику школи відбулися козацькі забави, де юні козачата показували свою спритність, майстерність та витривалість, а переможці отримали винагороди та солодощі.

По завершенню, Євгенія Фалко, зазначила, що рятувальників наші вихованці раді бачити завжди, бо вірять у їх відкриті помисли й безкорисну підтримку. Та й не дивно, адже діти Клеванської спеціальної школи талановиті, слухняні, розумні, надійні помічники батькам та рідним. Колектив нашої школи доземно Вам вклоняється і Вашим героїзмом кожна дитина пишається.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хачеріді: "Непереможних ...
Наступна новина: Правоохоронці Буковини ...

КОМЕНТАРІ