У Рівненській області на екскурсію до міліції завітали школярі

У Рівненській області на екскурсію до міліції завітали школярі

15.11.13 11:49 0 809
Наочно ознайомитися із роботою правоохоронних органів мали можливість понад 30 учнів острозьких шкіл.

Співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей у рамках оперативно-профілактичної операції «Урок» запросили до Острозького міського відділу учнів першої, другої та третьої загальноосвітніх шкіл міста. Окрім профілактичної бесіди на тему шкідливих наслідків вживання наркотичних речовин і тютюнопаління на здоров’я людини та недопущення вчинення правопорушень, міліціонери також провели підліткам екскурсію.

Після короткого огляду міськвідділу правоохоронці запропонували дітям поспілкуватися із справжнім експертом-криміналістом, який показав присутнім як проводиться дактилоскупування затриманих та порівнюються отримані зразки з базою даних.

Крім того, міліціонери не лише розповіли про тактико-технічні характеристики наявних на озброєнні МВС спеціальних пристроїв, але й продемонстрували порядок неповного розбирання і збирання пістолета Макарова.

- Такі зустрічі вкрай важливі, адже саме завдяки конструктивному діалогу між міліцією та дітьми ми формуємо позитивне ставлення до нашої роботи та показуємо інший бік деяких «молодіжних захоплень», – наостанок зазначив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук – подібні зустрічі ми плануємо проводити і надалі.

На прощання діти подякували правоохоронцям за цікаву та пізнавальну екскурсію.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ