Тернопілля: влада області максимально сприяє розвитку громадянського суспільства

Тернопілля: влада області максимально сприяє розвитку громадянського суспільства

15.11.13 10:28 0 1139
Питання реалізації соціальних ініціатив Президента України, а зокрема доручення щодо розвитку громадянського суспільства з залученням громадськості до творення державної політики обговорили в програмі Тернопільського державного телебачення «Час реформ» начальник управління з суспільно-політичних питань та інформаційної діяльності Юрій Лубкович та голова громадської ради при ОДА Степан Вадзюк.

«На теренах області, відповідно до доручення Президента України, голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян всіляко сприяє розвитку громадянського суспільства, - сказав в ефірі ТТБ Юрій Лубкович. - суспільство залучають до участі у формуванні спільних програм та проектів ОДА. За вказівкою Валентина Хоптяна управління з суспільно-політичних питань та інформаційної діяльності розробило проект програми розвитку громадянського суспільства, закладені кошти на реалізацію проектів громадськими організаціями на теренах краю. Ми отримали хорошу оцінку даного проекту від членів координаційної ради при Президентові України, які відвідали нещодавно нашу область», - підсумував Юрій Лубкович.

Як заявив в ефірі Степан Вадзюк, громадська рада почала активно працювати. Серед основних напрямків роботи - соціально-економічний розвиток краю, об’єкти культурної та історичної спадщини області, реалізація реформ медицини, а зокрема питань йододифіциту та здоров’я дітей.

Нагадаємо, нещодавно Степан Вадзюк отримав повноваження радника голови з питань громадянського суспільства. Також він є членом колегії облдержадміністрації

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська школа ...
Наступна новина: В Ужгороді працівники ДАІ ...

КОМЕНТАРІ