Тернопілля: голова обласної ради Василь Хомінець з робочою поїздкою перебував на Лановеччині

Тернопілля: голова обласної ради Василь Хомінець з робочою поїздкою перебував на Лановеччині

15.11.13 09:28 0 674
Василь Хомінець на зустрічі із керівництвом району наголосив, що основне гасло, якого він дотримується, – « З громадою і для громади». Саме тому протягом кількох місяців очільник обласної ради планує провести зустрічі із керівниками усіх районів області. «Розпочав з Лановеччини, оскільки тут пропрацював п’ять років на посаді голови райдержадміністрації. Побуваю у кожному районі, проводитиму зустрічі і з депутатами районних рад, і з керівництвом органів місцевого самоврядування. Це дасть можливість окреслити коло питань, які потребують першочергового вирішення і є загальними для усієї області”, – зазначив Василь Хомінець.

Під час зустрічі були підняті основні проблеми району. Василь Хомінець акцентував на тому, що органам місцевого самоврядування потрібно якомога більше долучатися до програм ПРООН та інших фондів, які сприяють розвитку місцевого самоврядування тощо. «Щоб вирішувати проблеми громади, потрібно активно шукати кошти і не чекати лише на субвенції чи дотації, – наголосив Василь Хомінець. – Знаю, що громади Лановецького району беруть активну участь у написанні проектів на співфінансування до різних фондів. Це є прикладом самоорганізації і влади, і населення для вирішення нагальних проблем громади. Тернопільська обласна рада завжди підтримуватиме такі ініціативи».

На зустрічі із керівництвом району також брали участь депутати обласної ради, у тому числі і представники Лановецького району.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: чотирьох ...
Наступна новина: Прикарпатські ДАІвці ...

КОМЕНТАРІ