На Хмельниччині міліціонери затримали зловмисника, який 3 роки переховувався від правосуддя

На Хмельниччині міліціонери затримали зловмисника, який 3 роки переховувався від правосуддя

15.11.13 12:23 0 765
Раніше судимого за крадіжки 44-річного мешканця м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області майже 3 роки розшукували за вимагання, якими він займався у складі організованої групи впродовж 2009 - 2010 років.

Усіх його «колег» по злочинному цеху, які тривалий час тримали в остраху кам’янецьких підприємців, уже давно затримали і притягнули до кримінальної відповідальності. Тільки йому одному вдавалося уникати «зустрічі з міліціонерами», постійно змінюючи місце проживання. Життя у постійних бігах, врешті-решт, завершилося завдяки працівникам управління по боротьбі з організованою злочинністю. Оперативники все ж вирахували зловмисника та затримали його.

Чоловікові вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 189 Кримінального кодексу України - вимагання, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах, вчинене організованою групою. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Наразі підозрюваний перебуває під арештом.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ