На Хмельниччині хлібороби Шепетівщини відзначили своє професійне свято

На Хмельниччині хлібороби Шепетівщини відзначили своє професійне свято

15.11.13 09:33 0 687
В клубі залізничників міста Шепетівки, відбулись районні урочисті заходи та святковий концерт з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

У заходах взяли участь заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Лілія Бернадська, голова Шепетівської районної державної адміністрації Іван Адамець, голова районної ради Микола Ковальчук, керівники та працівники агроформувань району, селищний, сільські голови.

З вітальним словом до представників галузі звернулась Лілія Бернадська, яка привітала від імені голови обласної державної адміністрації Василя Ядухи та від себе особисто аграріїв шепетівщини із професійним святом. Вона відзначила, що саме сільське господарство – найбільш важлива і прибуткова сфера діяльності в регіоні і агроформування області намолотили у цьому році понад 3 млн. тонн зерна.

Лілія Бернадська також відзначила здобутки Шепетівщини у сільськогосподарському виробництві, адже у загальнообласному рейтингу район зайняв перше місце у своїй підгрупі. Вона вручила передовикам сільського господарства почесні грамоти та подарунки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Хмельницької обласної державної адміністрації та обласної ради.

В свою чергу, голова адміністрації Іван Адамець зупинився на здобутках галузі, основних завданнях та напрямках подальшого розвитку сільського господарства району. Так, він відмітив, що в районі впродовж останніх років спостерігається чітка тенденція нарощування виробництва валової продукції сільського господарства. Новітні технології у поєднанні з багатим досвідом хліборобів дають поштовх розвитку рослинництва. Успішно розвивається тваринництво, зростає поголів’я ВРХ.

На завершення Іван Адамець побажав працівникам сільського господарства краю міцного здоров’я, щастя, щедрої ниви, радості й достатку в кожній оселі та нагородив почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному подарунок для ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ