Форум видавців підготував багато цікавинок на 2014 рік. Заходи

Форум видавців підготував багато цікавинок на 2014 рік. Заходи

15.11.13 10:34 0 1161
З метою популяризації читання, розвитку книговидання і літератури в Україні ГО «Форум видавців» приготував на 2014 рік багато цікавих заходів.

Про це повідомили у прес-службі Форуму видавців.

У лютому відбудеться тренінг, під час якого автори, видавці і перекладачі зможуть підвищити свій професійний рівень у сфері промоції літератури. Це буде один із останніх публічних заходів у межах проекту Book Platform.

Для дітей Форум видавців підготував Всеукраїнський конкурс і фестиваль дитячого читання «Книгоманія». Він триватиме з лютого до травня. Конкурс проводиться на базі обласних бібліотек для дітей, ЦБС для дітей та самостійних бібліотек (філій) для дітей областей, АР Крим, міст Києва, Львова і Севастополя.

Захід відбуватиметься у три етапи: місцевий, районний, обласний. Під час кожного визначать по одному переможцю у кожній віковій категорії (6, 7, 8 класи). Саме вони змагатимуться в наступних етапах.

Переможці обласних етапів, а також третього етапу в АР Крим, Києві, Севастополі і Львові отримують звання «Найкращий читач України». Головний приз – участь у фестивалі дитячого читання «Книгоманія» (в рамках 8-го Міжнародного дитячого фестивалю у Львові)

13–16 березня на Лейпцизькому книжковому ярмарку в рамках програми «Транзит» відбудеться представлення українського стенду і літературної програми. А 22–25 травня український стенд і літературну програму представлять на Варшавському книжковому ярмарку.

16 травня стартує 8 Львівський міжнародний дитячий фестиваль, який триватиме до 18 травня. Під час заходу відбудеться близько 300 безкоштовних заходів для дітей та їхніх батьків, у тому числі понад 150 майстер-класів з різних видів творчості, ігор та спорту.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати від ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ