У Львові пройде засідання генасамблеї Європейської асоціації EFSCA

У Львові пройде засідання генасамблеї Європейської асоціації EFSCA

15.11.13 11:04 0 773
На базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбулося засідання Президії Європейської Асоціації навчальних закладів, які працюють в галузі безпеки людини (EFSCA). У 2013-2014 році навчальний заклад головує в асоціації.

Про це 14 листопада передає прес-служба навчального закладу.

Учасники наради розглянули організаційні питання проведення Генеральної асамблеї EFSCA та міжнародної конференції, яка у червні 2014 року відбудеться на базі Львівського університету ДСНС України. Ректор Михайло Козяр озвучив питання та запропонував план основних заходів, які пропонуються для розгляду на засіданні Генеральної Асамблеї Асоціації.

«Наступного року до Львова приїдуть представники з понад 30 країн Євросоюзу для обговорення основних проблем у безпековому секторі. Також розглянемо напрямки подальшого розвитку діяльності EFSCA. За ці роки нам вдалося закріпити дружні відносини між пожежно-рятувальними службами, вищими навчальними закладами та науковими установами України та країн Європи. Членство в Асоціації дозволяє обмінюватися досвідом з питань забезпечення безпеки людей, координації спільних дій між рятувальними службами України та Європейських держав під час масштабних надзвичайних ситуацій, розробляти спільні стандарти та концепції безпеки, використовувати наукові доробки та досвід підготовки фахівців», – прокоментував засідання президії Михайло Козяр.

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності входить до складу Асоціації EFSCA з 2009 року. За цей час вдалося значно посилити європейський вектор співпраці України, реалізувати багато масштабних міжнародних проектів, які допомогли нашим рятувальникам здобути не лише безцінний досвід, але й не менш вартісне та необхідне сучасне пожежно-рятувальне обладнання.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ