У Львові з’явилися білборди із зображеннями кращого спортсмена місяця

У Львові з’явилися білборди із зображеннями кращого спортсмена місяця

15.11.13 07:39 0 984
З ініціативи відділення НОК України у Львівській області, партнерів відділення та усієї спортивної громадськості в листопаді ц.р. у Львові з’явилися білборди із зображенням кращого спортсмена місяця – зокрема лауреата жовтня 2013 року борчині Ірини Гусяк. Відділення подбало і про те, аби така зовнішня реклама з’явилася у рідному для Ірини Гусяк місті Трускавці, де в місцевій спортивній школі вона зросла у визнаного лідера національної збірної команди України з вільної боротьби.

Встановлення таких білбордів стало можливим завдяки співпраці з новими інформаційними партнерів відділення НОК України у Львівській області, якими в жовтні ц.р. стали львівські компанії – оператори зовнішньої реклами «Комтех-плюс» та «Комтех-аутдор».

Ця практика відповідно до угоди з ДП "Контракти-медіа" ТзОВ Українське рекламне агентство "Галицькі контракти", тепер стане традиційною й як соціальна реклама буде щомісячно змінюватися фотозображеннями кращих спортсменів Львівщини за підсумками окремих місяців.
Варто зазначити, що «Комтех-плюс» та «Комтех-аутдор» - це львівські компанії-оператори зовнішньої реклами, які активно розбудовують сучасний рекламний простір України.
«Ми горді своєю нинішньою співпрацею з відділенням НОК України й з величезною повагою та відповідальністю звеличуватимемо на своїх рекламоносіях кращих спортсменів Львівщини», наголосив представники «Комтех-плюс» та «Комтех-аутдор».
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ