Визначено переможців обласного конкурсу на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування

Визначено переможців обласного конкурсу на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування

15.11.13 09:42 0 965
На виконання заходів Комплексної програми профілактики і запобіганню поширенню пияцтва та алкоголізму серед населення Львівської області на 2011-2014 роки 30 жовтня ц.р. завершився конкурс на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування, який проводився в управлінні молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.
До участі в конкурсі допускалися молоді особи віком від 15 до 35 років, які визначали кращих з поміж себе у таких номінаціях: друкована продукція; відеоролик; зовнішня реклама.
Нещодавно члени конкурсної комісії, до складу якої увійшли: заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба; директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської облдержадміністрації Дмитро Посипанко; начальник управління загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти та соціального захисту департаменту освіти та науки Львівської облдержадміністрації Світлана Книшик; голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Львівської обласної ради Тарас Скиба, головний лікар Львівського обласного фізкультурно-спортивного диспансеру Степан Середа та ін. визначили переможців у трьох номінаціях.
У номінації «Друкована продукція» перше місце посів представник НУ «Львівська Політехніка» Богдан Галайко з проектом титульної сторінки для блокноту. Друге місце присуджено студентові ЛНУ ім. І.Франка Андрію Мачураду за розробку кишенькових календариків на 2014 рік «Алкоголь - отрута».
В номінації «Відеоролик» перше місце визначено для Ольги Євстігнєєвої (громадська організація «Медіатач») за відеоролик «Думай про майбутнє - живи тверезо», а друге місце посіла робота «Обери правильний шлях!!!» студентки ЛНУ іменіІ.Франка Ольга Матейчик.
У номінації «Зовнішня реклама» визнано двох переможців: групу авторів ГО «Медіа СКАЗ» (голова – Кирик П.М.) з міста Броди за роботу «Алкоголь жорстокий. Остерігайся!» та студентка поліграфічного коледжу Української академії друкарства Світлана Забейда за проект білборду «Розірви коло!».
Ще 15 учасників стали лауреатами обласного конкурсу й разом з переможцями найближчим часом будуть відзначені відповідними дипломами й подяками.
Варто зазначити, що роботи переможців конкурсу у всіх номінаціях будуть використані при розробці соціальної реклами та виготовленні продукції соціального спрямування антиалкогольної тематики й власне саме ці роботи незабаром мешканці Львівщини зможуть побачити як соціальну рекламу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Фестиваль «Ніч у Львові»: У ...

КОМЕНТАРІ