Податкові рейси «Електронного експресу»

Податкові рейси «Електронного експресу»

15.11.13 12:44 0 1101
Вже понад рік чернівчани мають змогу отримувати якісне і комплексне обслуговування у Центрі обслуговування платників податків міської Державної податкової інспекції. Але час не стоїть на місті. Відтепер мешканці Чернівців мають змогу оцінити податкові експрес-сервіси. Місія податківців - донести до широкого загалу message: служба Міндоходів - сервісна служба для платника податків.

Наразі у міській податковій проходить акція «Електронний податковий експрес». Основна мета запровадженого сервісу - покращення рівня обслуговування платників податків, надання їм можливості отримати якісну консультаційну допомогу безпосередньо на місцях, зекономивши при цьому час, оперативно вирішити проблемні питання та упередити порушення податкового законодавства.

Так, днями «електронний податковий експрес» завітав до одного з чернівецьких відділень «Укрінбанку».

Відвідувачі банківської установи мали можливість отримати інформацію про своїх бізнес - партнерів, дізнатись про стан власних розрахунків з бюджетом, тощо. Загалом протягом трьох годин послугами податкового експресу скористалось 14 чернівчан. Більш активними учасниками акції виявились представниці прекрасної статі - 12 осіб.

Дуже доречною стала ця акція для чернівчанки Н., яка дізналась про суму недоплаченого єдиного податку, й одразу ж у банку погасила наявну заборгованість.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях радить жителям обласного центру не упускати можливості отримати фахові податкові консультації за місцем роботи, дозвілля, в банківських установах тощо. Керівники банківських установ, торговельних центрів та підприємств нашого міста можуть «замовити» «електронний податковий експрес», звернувшись до ДПІ у м. Чернівцях за адресою: вул. Червоноармійська, 200а. Довідки за телефоном: 54-60-05.

Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: В Україні введено в ...

КОМЕНТАРІ