Щомісяця мешканці Рівненщини витрачають більше 100 тисяч бонусів

Щомісяця мешканці Рівненщини витрачають більше 100 тисяч бонусів

15.11.13 12:50 0 1461
Як повідомили у ПриватБанку, місячний оборот мережі Бонус Плюс в Рівненській області становить 4 700 000 грн. Причому в місяць від банку та партнерів клієнти отримують бонусів на суму близько 460 000 грн, а витрати клієнтів в торгово-сервісній мережі з власного бонусного рахунку становлять щомісяця понад 100 000 гривень.

Програма Бонус Плюс діє в магазинах-партнерах ПриватБанку і доступна більш ніж 18 мільйонам власників пластикових карт банку.

Суть програми полягає в тому, що за кожну витрачену гривню торговий заклад повертає від 1 до 20% від суми покупки на спеціальний бонусний рахунок (відео). Ці гроші потім можна вільно витратити в будь-якій торговельній точці мережі. На сьогоднішній день тільки в Україні мережі Бонус Плюс працює більше 27 000 торгових точок, в тому числі і найбільші мережі продуктових магазинів, аптек, салонів електроніки і побутової техніки, закладів громадського харчування, транспортних та авіаційних компаній.

Перелік всіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс в Рівненській області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті http://bonus.privatbank.ua.

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області встановлено та обслуговується понад 1750 платіжних POS-терміналів, 227 терміналів самообслуговування, 163 банкомати, функціонує 58 банківських відділень.

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області встановлено та обслуговується понад 1685 платіжних POS-терміналі, 227 терміналів самообслуговування, 163 банкомати, функціонує 62 банківських відділень.



Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні введено в ...
Наступна новина: Гендерна демократія – ...

КОМЕНТАРІ