У Львові відбудуться змагання «Інтелект-ліги»

У Львові відбудуться змагання «Інтелект-ліги»

15.11.13 12:54 0 902
17 листопада 2013 року у Львові відбудуться змагання «Інтелект-ліги» - найпрестижнішої ліги знавців гри «Що? Де? Коли?» на теренах Західної України.
Захід організовує Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації.
Змагання протягом сезону ігор 2013-2014 років відбуватимуться у трьох кваліфікаційних лігах. Тільки у двох вищих за рангом лігах братимуть участь 48 команд із Рівненської, Тернопільської, Чернівецької та Львівської областей, а у третій лізі, змагання якої будуть відбуватися синхронно у різних регіонах, ще долучаться команди з Івано-Франківщини.
Турніри «Інтелект-ліги» відбуватимуться щомісяця, і у червні 2014 року буде визначений переможець цих престижних змагань.
Змагання пройдуть у молодіжному клубі «Пікассо» (Львів. вул. Зелена, 88). Початок ігор о 13.00.
Попри те, що змагання для сильніших команд уже стартують, кожен охочий може ще приєднатися до турніру команд-початківців, який розпочнеться в грудні цього року і даватиме право у наступному сезоні інтелектуальних ігор заявити про себе серед найкращих команд знавців Західної України.
Детальніша інформація на сайті: www.lolit.org, або за телефоном: (050)3719033 – Володимир Жмурко – голова оргкомітету змагань.

Юрій Горун, управління молоді та спорту ЛОДА

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська округа Пласту ...
Наступна новина: Відзначено переможців ІІ ...

КОМЕНТАРІ