Захід пішов на поступки. Черга – за українською владою

Захід пішов на поступки. Черга – за українською владою

15.11.13 14:10 0 1774
Таку думку висловив народний депутат Валентин Королюк у коментарі виданню The Kiev Times.
«Вимога ЄС у питанні Тимошенко базується на тому, що у країні, яка претендує на асоціацію з ЄС, не повинно бути вибіркового правосуддя. І те, що ЄС погодився взагалі розглядати питання не про звільнення Ю.Тимошенко, а про можливість її лікування за кордоном, – велика поступка з боку ЄС. Тим не менше, Партія регіонів не готова і до цього. Яскравий приклад цьому – засідання комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, на якому представники провладної більшості відкидали будь-які ініціативи, які могли б привести до компромісу в цьому питанні. Те ж саме стосується і робочої групи з напрацювання компромісного законопроекту. «Забракувавши» усі законопроекти – навіть ті, які базувалися на головних вимогах ПР, – представники провладної більшості не запропонували жодного альтернативного», – зазначив Валентин Королюк у розмові з кореспондентом The Kiev Times.
«Мені дуже хочеться вірити, що нинішня риторика В.Януковича та Партії регіонів – це всього лиш слова, а насправді вони щиро хочуть підписати Угоду про асоціацію в інтересах країни. Але чим більше я слухаю «регіоналів», тим більше переконуюсь: вони готуються до «плану Б» – зриву підписання Угоди про асоціацію», – зазначає депутат.

Прес-служба Народного депутата Валентина Королюка

Повна версія статті: http://thekievtimes.ua/authority/275544-deputat-partiya-regionov-gotovitsya-k-sryvu-soglasheniya.html
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 4)
Наступна новина: Івано-Франківськ: ...

КОМЕНТАРІ