Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

15.11.13 17:21 0 777
Вдячний за плідне інформаційне партнерство, толерантність та виваженість під час висвітлення діяльності Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області.
Тільки завдяки вашій кропіткій творчій праці, професійним навичкам та майстерності, буковинська громада має можливість кожного дня, кожної хвилини реально відчувати власну причетність до життя свого міста, а також до найважливіших подій у різних куточках нашої країни та поза її межами.
Вірю, що й надалі працівники радіо, телебачення та зв’язку докладатимуть усіх зусиль для забезпечення об’єктивного інформування громадян з питань податкової та митної діяльності, що сприятиме формуванню високої податкової культури платників податків регіону.
Бажаю вам і надалі залишатися патріотами й оптимістами, бути небайдужими і переконливими, змістовними та об’єктивними.
Від усього серця зичу вам професійного зросту, невичерпної енергії, творчих ідей та втілення їх у життя, натхнення і процвітання, здоров’я, радості у повсякденній роботі, добробуту, творчої наснаги і благополуччя!

ГУ Міндоходів
у Чернівецькій області


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська митниця ...

КОМЕНТАРІ