Івано-Франківські міндоходівці знайомили школярів з податковою системою в Україні

Івано-Франківські міндоходівці знайомили школярів з податковою системою в Україні

15.11.13 17:41 0 910
Днями до старшокласників ЗОШ №15 завітала начальник інформаційно-комунікаційного відділу ДПІ у м.Івано-Франківську ГУ Міндоходів у Івано-Франківській області Галина Яремко. Вона в доступній, зрозумілій формі розповіла дітям про історію виникнення податків, податкову систему України, роботу Центру обслуговування платників податків Івано-Франківської ДПІ.
Десятки пар очей з цікавістю вдивлялися «вперед». І в цей момент перед ними вже була не «серйозний податківець», а людина, яка привітно відкрила завісу до складного і заплутаного світу «податків». Світу, що насправді є не таким страшним, як малюють його недоброзичливці. Адже бояться його лише ті, хто не вміє жити правдиво і намагається ухились від сплати податків.
Зустріч пройшла у формі діалогу: запитання від школярів – відповіді від лектора. Це надало їй гармонійного характеру. Адже на фоні уроків, які зазвичай сприймаються школярами як щось нудне та нецікаве, спілкування на серйозну тему виглядало змістовним і наповненим.
Після завершення уроку Галина Яремко запросила школярів «в гості» до міської ДПІ, щоб на практиці продемонструвати як працює цей великий і такий потрібний державі «організм».
В ДПІ у м. Івано-Франківську приділяється велика увага роботі з молоддю. Тут добре усвідомлюють, що саме підростаюче покоління є майбутнім будь-якого суспільства. А тому виховання в їхній свідомості розуміння важливості сплати податків є одним із пріоритетних завдань міндоходівців. Загальновідомо - чим більше віддаєш, тим більше отримуєш!

Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-ФранківськуГУ Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Про трансфертне ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ