Чернівецький студентський парламент поповнився новими депутатами

Чернівецький студентський парламент поповнився новими депутатами

16.11.13 13:25 0 772
15 листопада, у Чернівецькій міській раді відбулася традиційна зустріч з кращими студентами навчальних закладів міста. У ній взяли участь: секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, заступник Чернівецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександр Паскар, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради Наталя Коцур, а також голова Чернівецького міського студентського парламенту, студент 5-го курсу Одеської юридичної академії Денис Тимофєєв.

«Серед вас є багато людей, які вже мають певні досягнення, пов’язані із науково-дослідницькою діяльністю, творчістю, спортом, – звернувся до присутніх у залі Віталій Михайлішин. – Студенти – особливі молоді люди, взірець для наступних поколінь. Це та категорія населення, яка завжди змушує бути в тонусі, йти крок у крок із усіма новітніми технологіями. Чернівецька міська рада прагне створити всі умови для комфортного навчання, змістовного дозвілля та відпочинку студентства. Зичу усім чернівецьким студентам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення юначих мрій і життєвих планів. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю».

Керманич міста вручив посвідчення новообраним депутатам Чернівецького міського студентського парламенту і привітав 44-х кращих студентів, які поповнили когорту лауреатів премії Чернівецької міської ради. Однак і самі спудеї не залишилися осторонь, прийнявши Віталія Михайлішина у почесні депутати Чернівецького міського студентського парламенту.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: 20.11. в смт ...
Наступна новина: Луцькі держінспектори ...

КОМЕНТАРІ