Івано-Франківськ: «Збільшення мережі ДНЗ й надалі залишається одним із ключових пріоритетів»

Івано-Франківськ: «Збільшення мережі ДНЗ й надалі залишається одним із ключових пріоритетів»

16.11.13 14:58 0 809
Оксана Савчук, голова депутатської комісії з питань духовного відродження, науки, освіти, культури, молодіжної політики та спорту

«Дошкільна освіта розвивається у 2-х напрямках: створення прозорої системи обліку та реєстрації дітей до ДНЗ та збільшення місць у дитячих садках, шляхом створення додаткових груп та відкриванням нових дошкільних закладів. Поступове втілення цих конкретних кроків вже демонструє позитивні результати. Для депутатів міської ради від фракції ВО «Свобода» збільшення мережі ДНЗ й надалі залишається одним із ключових пріоритетів», - наголосила депутат міської ради від фракції ВО «Свобода», голова постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, культури, освіти, науки, молодіжної політики та спорту Оксана Савчук під час обговорення питання електронної реєстрації в режимі «круглого столу».

13 листопада в Івано-Франківську відбулось обговорення та аналіз системи впровадженої електронної реєстрації дітей до дошкільних закладів, в якому взяли участь депутати, представники управління освіти, заступник міського голови, автори проекту електронної реєстрації та громадська організація.

Учасники зустрічі мали змогу переглянути презентацію керівника проекту Христини Федотової щодо вдосконалення сайту dity.if.ua, заслухали пропозиції ГО «Мами Прикарпаття» та обговорили шляхи подальшої співпраці депутатського корпусу, громадських організацій та працівників управління освіти.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі пожежа ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ