Івано-Франківщина: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на туристичному комплексі «Буковель»

Івано-Франківщина: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на туристичному комплексі «Буковель»

16.11.13 13:31 0 895
14 листопада рятувальники провели тактико-спеціальні навчання щодо дій особового складу під час гасіння пожеж та проведення аварійно-рятувальних робіт на туристичному комплексі «Буковель».

За тактичним задумом навчань, через аварію двох легкових автомобілів на четвертому поверсі п’ятирівневої автостоянки № 2 туристичного комплексу «Буковель» відбувся витік пального з паливних баків автомобілів, виникло загорання розлитого пального, внаслідок чого вогнем охоплено сім припаркованих поруч автівок. На 4 поверсі автостоянки знаходяться 3 людей, котрі потребують допомоги.

На місце події за підвищеним номером виклику прибули 2 автоцистерни пожежної команди ТзОВ «Скорзонера», 3 одиниці пожежної техніки Яремчанського гарнізону, 21 чоловік особового складу рятувальників та медики.

Працівники пожежної команди ТзОВ «Скорзонера» спільно з працівниками об’єкту провели евакуацію потерпілих та передали їх медикам. Рятувальники за допомогою роботи ланок газодимозахисної служби погасили умовну пожежу.

В ході тактико-спеціальних навчань також було відпрацьовано дії рятувальників туристичного комплексу «Буковель» у випадку виникнення аварій на канатно-крісельному витязі. За легендою навчань, в результаті знеструмлення канатно-крісельного витягу на висоті понад 20 м опинилося 2 людей, котрі потребують допомоги. Рятувальники ТК «Буковель» за допомогою спеціального спорядження спустили потерпілих на землю.

Загалом, за словами керівника навчань, тренування пройшли успішно, підрозділи Управління ДСНС в області довели свою готовність діяти за призначенням.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі: разом з ...
Наступна новина: 23 листопада відбудеться ...

КОМЕНТАРІ