Івано-Франківщина: «Запали свічку пам’яті жертв ДТП»

Івано-Франківщина: «Запали свічку пам’яті жертв ДТП»

16.11.13 12:03 0 714
Під такою назвою в Управлінні Державтоінспекції області відбулася акція під час якої Протоієрей Валерій, голова Єпархіального відділу УПЦ Івано-Франківської єпархії відслужив панахиду за загиблими в ДТП.

Поіменно згадали та відправили молитву за 55 людьми, які вирушили в дорогу, але не повернулися. Серце рідних і близьких стискається від болю за синами і дочками, за братами і сестрами за татами і мамами яким би жити і радіти. Так, насправді дорога не вибачає помилок, вона безмовно і безжально забирає тих, хто у розквіті сил мав би жити, творити, любити…

Ця акція - це застереження усім живим. Це нагадування про те, що на дорозі мають діяти виключно Правила, кожний має задуматися про свою безпеку і безпеку тих, хто поряд.

Звичайно, заходи з профілактики аварійності не обмежуються часовим простором і Національний тиждень з безпеки дорожнього руху, який проводиться у кожному куточку України, лише одночасно ударив в усі дзвони, щоб не залишилося жодного байдужого серця, яке б не билося в унісон з рідними і близькими, які відчули біль утрати дорогих їм людей.

Служба профілактичної роботи

УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ