Автопарк волинських правоохоронців поповнився новими автомобілями

Автопарк волинських правоохоронців поповнився новими автомобілями

16.11.13 15:37 0 713
На територій управління МВС України у Волинській області відбулося святкове вручення десяти автомобілів «Тойота-Пріус» для несення патрульної служби.

– Транспорт безпосередньо курсуватиме вулицями населених пунктів, а це вже свого роду профілактика правопорушень, – зазначив начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – Використовуючи технічні можливості та мобільність цих транспортних засобів, ми значно скорочуємо час із моменту повідомлення про злочин чи правопорушення до прибуття на місце події. А це дуже важливо для громадян, які потребують нашої допомоги. Більше того – вони допоможуть значно скоротити витрати на пальне.

Таким чином автогосподарству обласного управління міліції передано десять «Тойот» для підрозділів охорони громадського порядку. Це дасть змогу замінити автомобілі, які вичерпали свій технічний ресурс і перебувають у використанні підрозділів.

Загалом три автомобілі отримали працівники роти міліції особливого призначення «Беркут», чотири – рота патрульної служби Луцького МВ УМВС, по одному – групи патрульної служби Володимир-Волинського, Ковельського та Нововолинського міськвідділів міліції.

На завершення настоятель Свято-Георгіївського храму, зведеного на честь загиблих працівників міліції, протоієрей Олександр Мазурак звернувся до тих, хто нестиме службу на цих автомобілях із напутнім словом і освятив транспортні засоби.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом трьох днів у ...
Наступна новина: Землевпорядників Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ