У Волинській області у селищі Колки Маневицького району капітально відремонтували ділянку дороги

У Волинській області у селищі Колки Маневицького району капітально відремонтували ділянку дороги

16.11.13 14:38 0 916
У селищі Колки Маневицького району капітально відремонтували ділянку автодороги Р-14 Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів, яку постійно підтоплювало зливними водами. Тепер дорога руйнуватись не буде, адже дорожники обабіч шляху влаштували дощоприймальні та водовідвідні труби, а також встановили бетонні бортові камені довжиною понад 1 км.

Начальник Служби автомобільних доріг області Анатолій Посполітак повідомив, що шляховики проблему вирішили. На дорозі уклали асфальтобетонну суміш, встановили додаткові та поновлені існуючі дорожні знаки, а також зробили розмітку. Відремонтували тротуари та майданчики для стоянки автомобілів. Вартість усіх виконаних робіт становить 3,65 млн грн.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук, який особисто приїхав проінспектувати дорогу, відзначив високу якість виконаних робіт. Він подякував волинським дорожникам за відремонтовані шляхи. «По усіх дорогах області можна їздити. У нас немає умовних напрямків, які є в сусідніх областях», - сказав він.

Також Борис Клімчук розповів, що в наступному році планується ремонт та реконструкція магістралей Устилуг-Володимир-Волинський-Рівне, Шацьк-Любомль та Ковель-Жовква, адже вони передбачені у дорученні Президента України.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Виставкою «Страчені ...
Наступна новина: Житомирська область: ...

КОМЕНТАРІ